2003. szeptember 5.

Elvileg kapok ma fizut. Jó lenne, mert már nagyon nagyon nincs pénzünk. Kopat lehet hogy már hétfőn kezdeni fog a Pécsi Hét-nél. Remélem normálisabbak ott az emberek, mint a Dunántúli Naplónál, és jobban megbecsülik a dolgozókat. Majd kiderül. Ahh, és persze féltékeny vagyok, mint a fene, hátha ott talál valami jó kis csajt magának, aztán lecserél... hmm... hiszen tudom hogy nagyon szeret...de akkor is, férfiból van! :))

Az albérlet, amiről hallottunk már ki van adva, viszont kaptunk egy másik címet, amit Kopat ma megy megnézni. Ez 25E + rezsi lenne, szintén azon a környéken, a belvároshoz még egy picit közelebb, kb 5 perc séta. :)) Csak jöjjön össze, mert ezen a helyen ezt a hónapot még max kibírom, de még egyet már tuti nem.
Mindenesetre úgy látszik, sikerült megfogadnom egy kedves barát tanácsát, azt már elértem, hogy a nők verekedni akarjanak velem. Na jó, eddig csak 1 :)))

Most ilyen kedvem van:



Tegnap este már nagyon ráhangolódtam a télre, ugyanúgy égett az arcom, mint amikor a jeges szél kifújja. Sokszor fáj a fülem is a hidegtől, és úgy tűnik a fülemnek már a 16 fok is hidegnek számít. Mászkáljak az utcán pulóverben és sapkában?? Nyarat akarok!!

Nincsenek megjegyzések: