2003. június 19.

Tegnap Mila (a gyerekes lakótársunk) szólt, hogy hiányzik a pénz a telefonos perselyből. Az előszobában lévő telefon kiírja, hogy mennyit kell bedobni hívások után, és hogy összesen mennyinek kell benne lennie. Az nekünk is feltűnt múltkor, hogy nincs benne az a 3000 Ft, aminek benne kellene lennie, de azt hittük, hogy a "házibácsi" vette ki, csak nem nullázta le. Aztán kiderlt, hogy nem ő volt, és hogy valaki kivette onnét a pénzt. 4-en lakunk ott, tehát elvileg a 4 ember közül volt valaki. Nem vállalja fel senki. A Mila meg velem kiabált, hogy a Misi (házibácsi) ki fogja köttetni a telefont, és hogy neki kell a telefon, mert ha beteg a gyerek, akkor hogy menjen fel a legközelebbi fülkéhez. Meg hogy én is szoktam hívni a Zsoltit (Kopatot). Na igen, csak azt nem tudja, hogy nekünk most 2 telefonunk van, igaz, az Lg-ben még nincs kártya, de ha minden igaz, akkor ma vesz, és lesz.
Baromi ideges lettem korán reggel, hogy egy olyan illető kiabál velem, akinél még egy férget is jobban becsülök, és olyan dolog miatt, amihez nincs közöm. Aztán arra jöttem rá, hogy kit érdekel, kiabáljon, csináljon amit akar, engem nem érdekel, nem fogom én megfizetni azt, amit más vett el. Derítse ki, ki vette el onnét a pénzt. Jó lenne tudni, hogy ilyenkor mi is az az EGYETLEN igazság, ami van. Hogyan lehetne kideríteni ki nyúlta le a pénzt?? A "pohár-víz"-es módszer jutott eszembe, aminek a lényege az, hogy elalvás lőtt meg kell inni egy pohár víz felét, miközben az ember egy kérdésre koncentrál, reggel pedig ugyanezt megismételni a maradék vizzel. Aztán pár napon belül jön a válasz "véletlenül". (Pl. a buszon álló emberke véletlenül pont olyat mond, ami válasz lehet) Persze ez nem garantál semmit, de talán sikerül előrébb jutni ezáltal.

Nagyon idegesít a Mila. Igénytelen, koszos, állandóan bőg a gyereke ... ááá ... el akarok költözni onnét!!! A másik csaj (Gabi) nem sok vizet zavar, vele nincs semmi bajom, nem nézném ki belőle, hogy ő vette el a pénzt, de nem lehet tudni. Utálom, mikot alaptalanul gyanúsítgatnak!

Nincsenek megjegyzések: