2003. június 27.

Hollári hollári hóóó ... de inkább nem kiabálom el.
Nagyon várom már az 5.-ét. Az ok: fizetés. Bár nem is ez a tény az, ami a várakozásra sarkall, hanem az a könyv, melyet ma reggel pillantottam meg egy kirakatban. Michael Drosnin: A Biblia kódja 2 - visszaszámlálás. A könyv alsó negyedében pedig egy mátrixosan összerendezet héber nyelvű biblia részlet, és szabályos betűközönként bekarikázva, kockázva azok a betűk, melyből kiolvasható: iker, torony, repülőgép. Aztán egy elkeserítő tény: a könyv ára (3250 Ft). Nem tudom megéri- e megvenni, pontosabban, azt tudom, hogy a könyv baromi érdekes, és jó, mert az első része is megvan, csak lehet hogy pl fél év múlva féláron meg tudnám venni egy antikváriumban. Még van egy hetem átgondolni :)

Ma reggeli kellemes meglepetés: tegnap baromi sokat szenvedtem azzal, hogyan szúrjak be egy képet a másik blogomba. Aztán ma reggel olvastam a leveleimet, és egy srác elküldte azt a parancssort, amit be kell szúrni. Igaz, tegnap már rájöttem, mit és hogyan, de nagyon jólesett, hogy segített valaki :)

Előreláthatólag a mai napom azzal fog telni, hogy a Glamis kastélyról fogok egy jó kis "cikket" összeállítani, amit szándékomban áll felrakni a honlapomra. Ahogy magamat ismerem, csak délutánra lesz fent. :) Azt is elhatároztam, hogy minden héten rakok majd fel valami érdekességet. A következő téma a stigmák lesznek. Utána meg ... azt még nem tudom, de hála annak, hogy mindenbe belekotnyeleskedek, biztos találok olyan témát, ami régebben a kedvenceim közé tartozott.
Aztán azt is szeretném valahogy megoldani, hogy a témákhoz az olvasó is hozzá tudjon szólni valamilyen formában, bár arról még elképzelésem sincs, hogy ezt vajon hogyan tudnám megvalósítani, de nem aggódok :)

Remélem ez a hétvége nem úgy kezdődik, mint az előző három, hogy péntek délután derül ki, hogy hétvégére pénz nélkül maradunk.
Tegnap eldőlt, hogy szombaton lemegyünk strandolni Orfűre. Ha hétfőn nem jelentkeznék, akkor lehet hogy az egyik kanyarban kisodródtunk :)) Bár ... rossz pénz nem vész el. Meg az a csalános szöveg is ide illik :)
Távolsági buszok mennek Orfűre, azokról pedig annyit érdemes tudni, hogy alulról gyanús zajokat lehet hallani, és aki az ablak mellett ül, annak nem szabad elcsodálkozni, ha azt veszi észre, hogy a busz egyik kereke elgurul valamerre másfele. Már rég ki kellett volna dobni ezeket a buszokat, életveszélyesek. Persze itt sincs pénz arra, hogy újakat vegyenek. Úgyhogy marad az izgalmas, kalandos, zötyögős, haláli fél óra Pécstől Orfűig.

Nincsenek megjegyzések: