2004. április 14.

Még hogy nem történik semmi. A különös esemény bekövetkezett. Sőt, nem is egy, hanem kettő ....
Az egyik az, hogy még ugyan nem hivatalosan, de lenne egy másik munkalehetőségem. Erről többet nem is írnék, hiszen még csak egy emberke mondta, hogy hívjam fel a főnökét, mert szeretne oda átcsábítani engem ... Több pénz ... kb ugyanannyi munkaidő, talán kevesebb net használat. majd kiderül. Igazából sok minden múlik azon, hogy Y. Pécsre költözik-e vagy sem.
A másik pedig pont ez ... Azt hiszem Y. elhatározta magát, minden eddiginél jobban. Ha legközelebb jön, akkor már pár hétköznapot is itt tölt, körülnéz munkaaügyileg ...
Nem ragaszkodok görcsösen ehhez, de szeretném, ha a dolgok így alakulnának.

Ami viszont nem olyan jó ... vagyis ... inkább nem illetném jelzővel ... Y. valószínű azon a hétvégén jönne, amikor a mágikus majális lesz. Persze erre más felrikkantana, hogy ez tök jó, el tudunk menni együtt, de ... nos, ő nem az a társasági lény. Neki 4 ember már tömeg, és nem akar ilyen helyre menni. Szóval vagy elmegyek a majálisra, ahova nagyon sok chates barátom (főleg veszprémi, pesti illetők) jönnek, vagy Y. vel töltöm azt a hétvégét. Ha megyek, akkor Y. következő héten jönne. Nem tudom mi lenne jobb ... tényleg szeretnék elmenni oda ... de vajon ha azt mondom neki, hogy akkor jöjjön a köv. héten, akkor nem esne neki rosszul? Ehh.. nem problémázok ennyit. Tudom, hogy az életem úgyis úgy fog alalkulni, hogy mindkettőnk jól járjon. Jó kis taktika; várni a sült galambot .... de eddig mindig berepült :)

E. valszeg hétvégén jön Pécsre. Jó lesz már vele dumálni, ezer éve nem láttam. A könyveit amiket még tavaly adott kölcsön majd valahogy megpróbálom megüzletelni :)

Éljenek a megérzések ... csak bejönnek ;)

Nincsenek megjegyzések: