2003. május 30.

Tegnap kikölcsönöztünk a videótékából 2 filmet. Az egyik egy horror volt, Isten haragja címmel. A film arról szólt, hogy egy nap, a megözvegyült 2 gyerekes pasinak megjelent Isten angyala, aki azt az utasítást adta neki, hogy pusztítsa el a démonokat. Aztán a pasi embereket vitt haza, és baltával kinyírta őket, a fiai jelenlétében. A kisebbik fiú is "látta" az emberekben a démonokat, de a nagyobbik fiú nem. Aztán amikor az idősebb fiúnak kellett volna kinyírnia egy "démont", akkor az apjába vágta a fejszét. Elsőre úgy látszott, hogy bekattant az egész family, aztán a végén jött a fordulat, mutatták, ahogy azok az emberek, akiket kinyírtak, milyen bűntényeket követtek el. Érdekes volt. Nekem csak az sántít benne, hogy Isten miért embereket bíz meg azzal, hogy elpusztítsák a démonokat, miért nem intézkedik saját maga?
A másik film egy pornó volt, annak nem volt ilyen tekervényes a sztorija :) Szeretem a pornó filemeket, de elég finnyás vagyok ezekben. Legyen valami története, szépek legyenek a benne szereplő emberek, és igaziak legyenek a nők mellei. A hatalmas lufik nevetségesek. Aztán a helyszín is legyen kultúrált. Lehet hogy ezekről már írtam valahol előrébb ...

Végre péntek! Bár ez a hét is nagyon gyorsan eltelt. Kopatom megint nem tudott aludni éjszaka. Ünnepélyesen megígérem, hogy holnap reggel hagyom aludni, és nem ébresztem fel hajnalok hajnalán 8 körül, amikor én szoktam felébredni :) De fél tíz körül remélem már ébren lesz. Szép időt mondtak hétvégére, ráadásul lesz valami BAT nap is, csak annak még utána kell járnom, hogy hol lesz és hogy mire számítsunk. Vasárnapra tervezzük, hogy lemegyünk a vásárba, bár ez nem túl kifizetődő dolog, igaz, múltkor sem költöttünk sokat. Majd meglátjuk hogy s mint lesz :)

Nincsenek megjegyzések: