2003. november 11.

Reggelente az egyik sétáló utcán jövök majdnem végig. Van ott egy új kávézó, ahonnét mindig finom pörköltkávé illat árad kifelé. Semiramis a hely neve. Bár én nem szeretem a kávét, de az illatáért rajongok. Ami viszont felkeltette a figyelmemet, az a táblára kiírt ajánlat: " Répatorta van! " Erről persze a nyuszikás vicc jut mindig eszembe. De milyen íze lehet egy répa tortának? És ez most csak vicc, vagy tényleg van?

Tegnap este végleg felmondta a szolgálatot a 1,2 G-s winchesterünk. Hétvégén kezdődött, amikor be akartuk kapcsolni a gépet, viszont a wint nem töltötte be, helyette csak parancssorral lehetett működtetni. És valami olyasmit írt ki, hogy valami sérült, vagy hibás. Aztán jött a Pista ismerősünk (azért jött mert az ő vinyója is bedöglött, és a miénkkel akarta megcsinálni), és közölte, hogy a hiba a FAT rendszerben van. Lementette a cuccokat a sajátjára, (amit meg tudott csinálni). Rárakta a másik vinyónkra a wint. Aztán tegnap este átjött, hogy megnézze miért nem látja a gép az 1,2-est. Bár én nem értek hozzá, de olyasmit mondott, hogy még formatálni sem tudja, mert nem tud partíciót létrehozni rajta. Na, aki ezt érti, annak jó :)) Mélyformázás ötlete is felmerült, de annak nem tudta a parancsát.

Reggel vettem Kopatnak egy kis határidő naplót. Kap még egy izzadtsággátlót, mert az úgyis elfogyott, de kellene még valami...

Nincsenek megjegyzések: