2003. november 17.

Kezdem a péntekkel. Kopatot felköszöntettem, kapott tortát, határidő naplót, egy kisautót, meg izzadtsággátlót.
Utábna elmentünk abba az új kávézóba (Semiramis), ő ivott valami nagyon erős kávét, és meg egy tejeskávét. Jó hely, hangulatos, és rengeteg féle kávé van. Igaz, nem a legolcsóbb hely, de tényleg jó. Utána elmentünk a Flekkenbe tápolni. Legalább nem kellett főzni. 2400 Ft-ból degeszre zabáltuk magunkat. Aztán kihoztunk a kölcsönzőből egy kis pornót. Hmm.. :))
Hajnali 5 körül aludtunk el :)

Szombat reggel bár beállítottuk az órát 9-re, csak azt a kis pöcköt nem toltuk el, hogy csörögjön is. Fél 11-kor ébredtünk fel. Elrohantunk gyorsan egy kínai boltba, hogy cipőt vegyek. Amit elsőre kinéztem, nem volt a méretemben. Amit másodszorra, az oldalt szűk volt. Lényeg: nem akartam fekete cipőt venni. Aztán addig-addig próbálgattam ott midenfélét, míg 2 olyan volt, ami nagyon tetszett, egy fekete hagyományos bakancs, és egy barna hosszabb szárú. Nem tudtam dönteni a kettő között; megvettem mindekettőt. 6700-ből ki is jött a kettő :) És mivel 10 ezer volt nálam, nem bírtam ki, hogy a maradék pénzből még ne vegyek egy barna kordbársony nadrágot. Szóval felöltöztem és még pénzem is maradt.
Este ellátogattunk kedvenc teázómban.

Vasárnap lementünk a vásárba, nézelődtünk, vettünk ezt-azt, apróbb dolgokat.
Este pedig, szex előtt, elszívtuk azt a maradék zöldet, amit még T. hozott, mikor nálunk járt. Nagyon jó volt :) Kopat úgy fogalmazta meg: olyan volt, mintha az ágy fölött 5 méterrel lebegve szeretkeztünk volna. valami ilyesmit éreztem én is, kiegészítve azzal, hogy utána képeket láttam magam előtt, de mintha az egészet egy lila képernyőn keresztül néztem volna. Utána meg annyit röhögtünk, hogy már a könnyem potyogott :) Azt beszéltük, hogy lehet, hogy a lila szín azért jött, mert előtte Milka csokit ettem :)

Remélem minden hétvégém ilyen gondtalan, kellemes, nyugodt és mókás lesz ..:))

Nincsenek megjegyzések: