2003. november 12.

Jut eszembe. Kissé elkeserítenek a tévé műsorok. Azt hiszem ott kezdődött az undor, hogy Big Brother/Való világ 2. Ezt fokozta a Hárman párban. Aztán jött ez a Nagy ő, meg az az All you need is love. Hát egyszóval kifejezve: gusztustalan. A hányinger kerülget. És ami bosszant, hogy bár nem szoktam nézem, a csapból is ezek folynak. Hadd ne mondjam a véleményem a Folytassa Claudiáról. De ha már szóba jött, miért ne?! Többet vártam tőle. A poénok régiek, eröltetettek. Csípem azt a nőt, de a műsora szart sem ér. Az a rész, amikor a 4 nő ül egy kávézóban, vagy hol, engem nagyon a Szex és New York-ra emlékeztet. De abban legalább egyedi gondolatok, poénok vannak.
És az új csillag a tévézés egén: tv2 - Megasztár. Az a jó benne, hogy ha kiírnák: hogy balekokat keresünk, amivel növelhetjük a nézettséget, arra biztos nem jelentkeznének ennyien. De hogy képesek egyesek, akiket az ég egy csepp hallással vagy ritmusérzékkel sem áldott meg, kiállni oda, és egy ország előtt lejáratni magukat?
Érdemes figyelni a zsűri arckifejezéseit. a szörnyülködést, a mosolyt, 1-1 jó produkció hallatán, vagy azt, hogy próbálják visszatartani a nevetést, nehogy szemberöhögjék azt az önjelölt sztárocskát, akitől még a fürdőszobai csempe is töredezik.

Nincsenek megjegyzések: