2003. november 6.

Ha nincs semmi probléma, akkor az biztos, hogy Kopat csinál egyet.
Tegnap állítólag elment a melóhelyére a Józsi (akinek tartozik) 2 nagyobb pasival együtt és kérdezte, hogy mi van a pénzzel. Miután megbeszélték a dolgaikat elmentek, de a 2 másik pasi visszjött és ismét rákérdezett erre. Gondolom a Józsi mondta nekik, hogy kicsit ijesszenek re Kopatra. Csakhogy drága kedvesemet előtte felidegesítette egy másik dolog, és ahelyett, hogy megijedt volna, finoman előemelte a "kis" kb. 15 cm hosszú pengéjű "bicskáját", és hangsúlyozta, hogy ehhez kurvára semmi közük, a Józsival ezt majd lerendezi.
Baromira felment a pumpám a Józsitól. Ő egyébként egy 50 év fölötti vén fasz, akit nagy dühömben még én is el tudnék kalapálni. És el is fogok, ha nem hagyja ezt abba. Miért nem lehet megérteni, hogy ha nincs pénzünk nekünk sem, akkor akármit csinál, nem fogja visszakapni?!

Sikerült megfejteni, hogy az enneagram szerint hányas számhoz tartozok. 1-es vagyok, 9-es szárnnyal. Vagy legalábbis azt hiszem ... de nem biztos ...

Kedves levelezőtársam megígérte, hogy postán kapok tőle valamit. Tegnap adta fel ... talán holnap már megérkezik :) Ő még nem olvasta ezt a blogot, nem is tud róla, és ez lehet hogy így is marad.

Kopat szeretne egy kiscicát otthonra. Annak ellenére, hogy allergiás a macskaszőrre. Én is szeretnék, de igazából nincs kedvem ahhoz, hogy még annak is én viseljem gondját, etetni, almot cserélni... ezek macerás dolgok, nem akarom csinálni. Majd talán jövőre. De mi van akkor ha megdöglik? Á, inkább nem kell.

Nincsenek megjegyzések: