2003. december 24.

A.-tól egy nagyobbacska ametiszt követ kaptam karácsonyra, igaz, hogy csak este lett volna szabad megnéznem,... de mostmár mindegy :))
Kopat megvette a Világvallások c. könyvet, és a Biblia kódja 2-t. És egy papucsot, ami nem volt jó, így ma visszavittük a kínaiba. A tulaj egy bunkó kínai spiné volt, ezentúl csakazért is oda megyek vásárolni, hogy jólfelidegesítsem. :) A pénzt nem adta vissza, le kellett vásárolni. Úgyhogy lett helyette egy bebújós meleg papucsom, és egy strandpapucs-féle, meg egy zokni.

Misitől is kaptam ajándékot ... bár ez nem konkrét ajándék, csak egy nagyon kedves ígéret. "De innentől kezdve - komolyan mondom - nem kell magadnak M-könyvet
venned, mert megküldök minden új megjelenésből egy példányt neked. Bár csak sűrűbben tehetném!
"

Mostmég nekiállok főzőcskézni, csinálunk gordon bleu-t, meg töltöttkáposztát, pogácsát. Jól indul ez a karácsony, bár egyátalán nincs ünnepi hangulatom.

Ja! Kopat elcserélte a kistévét és azt a 21 colos monitort, amit ingyen szerzett és amit 15 ezerért javítottak volna meg egy nagy képernyős tévére :)) Úgyhogy tegnap este fél 2-ig tévéztünk. Hiányzott már egy picit. Van rajta txt, meg szupersarkított... Elin.. azt hiszem.. vagy mit tudom én, de kit érdekel :)

Na, megyek, veszek még egy követ, olyat, ami olyan szürkén csillog... mi is a neve.. Hem... valami hem-mel kezdődik.. nem tudom.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: