2004. január 15.

Piszok álmos vagyok már megint, ráadásul egy csomó melóm van mára. Este (vagy inkább éjszaka) megint 1/4 2 volt, mire lefeküdtem. Tegnap lejött Csiga a munkahelyemre, és a biblia dekódolóval szórakoztunk. Beírtuk a nickünket, hogy vajon összerakva megtalálja-e a Bibliában. Benne voltunk! Sőt! A "Crisyta" közelében ott volt a "Kopat" is. Szavakra kell rákeresni. Iszonyat jó, majd még kísérletezgetek vele.

Este feljött Kopat. A munkahelye, ahol tegnap dolgozott először majdnem ugyanolyan, mint az előző, kizsákmányoló, sőt, még rosszabb is, mert délután kellene dolgozni 8 órát, tehát du. 2-től este 10-ig. Szar. Nem aggódok, érzem, hogy nemsokára találni fog egy olyan állást, ami jól fizet, és normális munkaidő van.

Tegnap lementettem azokat a képeket, amiket a múltkori buli alkalmával csináltak a fiúk. Egy-két kép ... hogy is mondjam ... nagyon jók, de egy laikus úgy gondolná, hogy az a fiú, akivel sok képen vagyunk rajta, szóval olyan, mintha mi egy pár lennénk. Pedig nem !!! Csak egyszerűen buli volt, és úgy érdemes fényképet csinálni, hogy többen vannak egy képen ...
... magyarázkodok?! ... azt már nem ! Ez van és kész!

Nekiállok a melónak, mert sosem leszek vele készen. Majd még írok ...

Nincsenek megjegyzések: