2003. október 1.

Az első éjszaka az új helyen egész jó volt.
Tegnap este visszaadtuk a kulcsokat a régi főbérlőnek. A Mila megint kevert. Elhatározta, hogy majd ő fog odaköltözni a mi helyünkre, így a Judit (ismerősünk) olcsóbban ki tudja bérelni a Mila volt szobáját, ami kisebb. Aztán amikor este itt volt a Judit, akkor állítólag a Mila bejelentette, hogy mégsem akarja kivenni a szobát, mert nincs annyi pénze. Szerencsére ez már minket egyáltalán nem érint. A Mila a múlté! :))

A vacsi pizza volt, mivel azt sem tudtuk, hogy mi hol van. A ruhákat és a könyvek egy részét kipakoltuk, ma a konyha lesz soros. Kell szereznünk valahonnan hosszabítót, meg elosztót, mert kevés a konnektor, és a sz. gépnek legalább 3 kell.

Jah! Az ágy tök jól rugózik :)) Bár most önfeledten nem fogunk belefeledkezni a rugózásba. Legközelebb majd csak november vége felé lehet "ereszd el a hajam". Nem szeretjük a "kesztyűs" módszert, de most meg kell várni, amíg a gyógyszer kiürül a szervezetemből.



Azt mondják, hogy ha az ember új helyen alszik, és megszámolja a szoba sarkait, akkor amit álmodik valóra fog válni. Nálam ez sokadszorra sem vált be. Általában ilyenkor nem emlékszem az álmaimra. Most is csak annyi dereng, hogy a szomszédok kérdezősködtek, hogy kik vagyunk, és mit csinálunk ott. Igaz, erre elég nagy esély van, de nem vagyok egy nagyon barátkozós, szomszédolós típus, úgyhogy belőlem nem szednek ki túl sok mindent :))

Elkezdtem Lutrizni. Már 30 Ft-ot nyertem rajta :))

Nincsenek megjegyzések: