2004. május 13.

Pff... szar idő van, esik. Kicsit kedvetlen vagyok, pedig nincs rá okom. Sőt, nagyon nincs rá okom!
Ma vagyunk Y.-vel 3 hónaposak kereken. Igaz, hogy találkozni, csak febr. 27-én találkoztunk. Ennek örömére ma megint kiöltöztem. Sőőt, ha minden igaz, ma még fekete combharisnyát is akarok venni. Persze csak olyat, ami nem túl drága ... ehh.. folyton az anyagiak..

Alíg várom már, hogy vége legyen a munkaidőnek, ez a nap valahogy kicsit lassabban telik. És valahogy nem megy semmi ... legalábbis eddig.. vagyis nem nem semmi, csak sok minden, de nem minden. Vagy ilyesmi. Vagy mivan?! ... Káosz :)
De szerencsére minden szép és jó .. az időt kivéve ... de ha ezek után nyáron a barackot azért árulják drágán, mert hogy keveset esett az eső, akkor baromira fel leszek háborodva, és megmondom nekik a magamét. Vagy csak kussolok és nem veszek barackot :)

Most vagyok olyan állapotban, amikor simán, pár másodperc alatt eljutok arra a szintre, hogy kikapcsol az agyam. Nem gondolok semmire. sem jóra, sem rosszra, olyan kelemes semleges állapot, amikor nem kell gondolkozni, csak hagyni, hogy legyek. Méghogy nehéz elérni ezt az állapotot ... kb. olyan, mint egy képernyő pihentető program :)
Nagy "sötéccség" :))

Nincsenek megjegyzések: