2003. július 11.

Grrr... inkább nem írom, hogy legszívesebben mit csinálnék a köcsög R.-vel. Annyira elkúrta a gépet, hogy most nem lehet elindítani sem az intézőt, sem a vezérlőpultot, sem a sajátgépet. Próbáltam újraindítani, aztán próbáltam újratelepíteni. De az sem segített neki. Most nem tudom mit csináljak, hogy jó legyen, foglalmam nincs mit kell ilyenkor csinálni, több kár nem akarok okozni, mint ami így is van. Jah, és persze az már nem újdonság, hogy megint egy rakat ikon volt az asztalon, különböző pornó oldalakra. Könyörgöm!! Hogy lehet valaki olyan fasz, hogy minden szart feltelepít a gépre?? Az még hagyján, hogy annyira primitív, hogy az internetet csak arra használja, hogy szexoldalakat nézegessen, de mi a fenének telepít fel mindent? Miért nem elég az neki, ha csak nézi? Nagyon dühös vagyok rá, és ha ma bejön, kurva élet, hogy szóvá teszem neki, hogy miatta nem jó most a gép.

Amúgy tegnap találkoztam Zsófival és Évivel. Évit kb fél éve nem láttam már. Jól elbeszélgettünk, megbeszéltük, hogy jövő hétvégén rendezünk Éviéknél egy grillparty-t, mert a szülei nem lesznek otthon. Várom már.

Kopatnak hazahozták az apját Németo.-ból. Munkahelyi balesete volt, és csak a szerencsén múlott, hogy nem halt meg. Ma reggel a 6:40 es busszal kiment Pogányba, kocsival behozta Pécsre az apját kötözésre, 10 órakkor telefonált, hogy még mindig a kórházban vannak. Persze nem tudhatta, hogy eddig elnyúlik ez a szar. Viszont ha minden alkalommal ilyen sokáig tart, akkot viszont szerintem jobban tenné, ha nem ő vinné be az apját, hanem olyan valaki, aki délelőtt ráér, és nem a munkahelyén kellene lennie. Aggódok amiatt, hogy mostanában baromi sokat jár ki a melóhelyéről, nehogy a főnökség besokalljon, és azt mondják, hogy akkor már vissza sem kell jönni többet. Meg amiatt is aggódok, hogy kölcsönkér emberektől. Miért nem képes normálisan intézni a dolgait??
Sajnos biztos vagyok benne, hogy megint nem fogja elintézni azt, hogy le tudjon venni végre a számlájáról pénzt, itt van megint a hétvége, 10.000 Ft-om van, ebből még 5000 Ft-ot be kellene fizetnem a biztosításomra. Valószínű, hogy nem fogom ma befizetni. Szeretnénk holnap felmenni a Mecsekre, és sátorozni 1 éjszakát, de ahhoz be kellene vásárolni kaját, egyebeket... Elegem van abból, hogy mindig emiatt a kurva pénz miatt van balhé. :(((
Miért kell mindig kölcsönkérni?

Nincsenek megjegyzések: