2003. július 10.

Előre láthatólag augusztus 11-től megyek szabira, 2 hétre. Ezidő alatt nem fogok blogot írni, de szándékomban áll kisebb feljegyzéseket készíteni a 2 hét alatt, amit majd szabi után beírok ide. Még egy hónap ... ha beledöglök, akkor is túlélem ezt az időt :))
Viszont akkor lassacskán el kell kezdenem hazahordani a cuccaimat, mert nem tudom ki lesz bent helyettem, de nem akarom, hogy a könyveim, jegyzeteim között matasson.

L. ma 50 éves. Vettem neki valami csokis-málnás keksz félét, jobb nem jutott eszembe, és csak 400 Ft apróm volt, a 10 ezrest nem akartam felváltani, meg korán reggel nem sok minden volt nyitva.

Kopat tegnap sem tudta elintézni azt, hogy a számlájáról pénzt vehessen le, talán majd ma délután. Elegem van a pénzintézetekből.

Kíváncsian állok a mai nap elé; vajon mi vár ma rám?!

Régebben egyik osztálytársam azt mondta, hogy belőlem sorozatgyilkos lesz. Volt valami könyve az ujj típusokról, és azt mondta, hogy az én hüvelykujj típusomra a könyvben azt írják, hogy sorozatgyilkosoknak van olyan. Úgyhogy azóta van is egy listám :)))

Nincsenek megjegyzések: