2003. augusztus 27.

Kopat beadta a felmondását. Igaza van. Csak azért kicsit félek, bár tudom, hogy a dolgok jól fognak alakulni. 2 másik újságbnál is kapna munkát, ahol fele annyit kellene dolgoznia, mint most, és 2x annyit kapna. Lehet már korábban el kellett volna magát szánnia erre a döntésre. Persze a cégnél megy a furakodás, mindenki beszél mindent a másik háta mögött, amit ha elosztunk kettővel, még akor sem derül ki, hogy mi az, ami igaz.
Ráadásul egy egészen új üzleti lehetőség is nyílt előttünk. De erről sosem fogok többet írni!
Sajnos be kellett látnunk, hogy ebben a világban ha az ember becsületes úton próbál pénzt szereni, akkor azzal a pénzzel nem megy semmire, mert arra nem elég, hogy egy közepes szinten fent tudja magát tartani. Illetve arra elég, hogy hogy 1-ről a 2-re lépjen, arra már nem.
Tudom mit akarok. Lakást akarok. És olyan helyzetbe kerülni, ahol nem függök emberektől. Tudom, hogy ezt el fogom érni. Csak azt nem tudom, hogy hogyan. Már megint ez az érzés. Mintha tudat alatt irányítani tudnám a "véletleneket" (amik ugye nincsenek), és ezáltal sikerülne ezeket megvalósítani.

Most vettem észre, F.T.-től ismét kaptam levelet, még 8-án, pont mikor szabadságra mentem. Gyorsan válaszoltam is neki. Leveléből kiderült, hogy szakértője az írás mellett a parapszichológiának, és a démonológiának is. Jah, és római katolikus teológus is. És mindezek mellett hihetetlenül emberséges, jófej, van humora ... nah, egy szóval tisztelem őt nagyon.
Kerestem képeket a könyeirol, íme a borítója, párnak:



Első: A katedrális harcosai, aztán A katedrális legendája majd A korona hatalma, és a Best of Brett Shaw.

Aztán itt egy pár könyv, amiben az ő írásai mellett más sci-fi novellák is olvashatók



Feketecsuklyások, Tűzözön, Ópiumkeringő, Aranypiramis.
egyébként mindegyik a Cherubion kiadó gondozásában jelent meg, és sajnos elég sok ezek közül már a kiadótól sem rendelhető meg.
Ha valakinek megvan, es megunta mar őket, szivesen megvennem tőle!!

Nincsenek megjegyzések: