2009. április 14.

És ha már az osztásnál tartok:
Gyűlölöm, hogy meg akarok felelni másoknak, olyanoknak is, akiknek pedig baromira nem kellene, hogy érdekeljen a véleménye.
Gyűlölöm, hogy az elcseszett gyerekkoromon képtelen vagyok túltenni magamat.
Gyűlölöm, hogy olyan torz önértékelési kép alakult ki bennem, amitől a feketét fehérnek a csíkosat pöttyösnek látom.
Gyűlölöm, hogy a szüleim képtelenek voltak támogatni amikor szükség lett volna rá.
Gyűlölöm, hogy másoknak a segge alá pakolnak mindent, nekem pedig sosem lesz saját lakásom.
Gyűlölöm a szüleimet, amiért úgy neveltek, ahogy; amiért úgy éltek, ahogy; amiért nem gondoltak a jövőmre, amiért eladták nagymamám lakását.
Gyűlölöm a gondolatot, hogy ha a szüleim meghalnak nem a sajnálatot vagy a gyászt fogom érezni, hanem a haragot, amiért egy csomó szar fognak maguk után hagyni, amit nekem kell eltakarítani.
Gyűlölöm, hogy nincs normális családom, és hogy sosem lesz.
Gyűlölöm, hogy az vagyok, aki.

Gyűlölöm, hogy gyűlölködök...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te jó ég! Annyira jól kimondtad a gondolataima! Hihetetelen, köszi!

Névtelen írta...

Kedves Crisyta!

Az internet sokmindenre jó, de főleg arra, hogy az ember telerakja faszságokkal. Ezt amit Te csinálsz kb. 15-16 évesen művelik a kamaszok, de ők a naplójukba írják, és pár év múlva nevetve olvassák párjuknak, hogy mennyire hülyék voltak. Úgy gondolom Te leginkább saját magadra haragszol, és irigykedsz azokra az emberekre, akik a Te értékrended szerint "nem normális" életet élnek, "csacsognak", gyermeket szülnek, szerelmesek, és megtanulják felfedezni a világ szépségeit. Javaslom, ha ennyi idősen még nem tanultad meg kezelni az indulataid, és azzal próbálsz kitűnni a többségből, hogy szánalmasnak állítod be a világot és magadat, akkor javaslom keress fel egy jó pszichológust, gondolom van a lakókörnyezetedben...
Úgy gondolom, a Te "beszólásaid" a világról és az életedről csupán segélykérések. Sajnos nem hallja meg senki.
Gondolom nem teszed közzé a hozzászólásomat, tekintettel arra, hogy én egyetértek az "unalmas, felszínes, ostoba, rámenős 80%-ba tartozó "NŐKKEL" akiket teljesen félrevezetett az a kibaszott anyatej... Bár nem tartozom közéjük, mivel férfi vagyok.

Egy rezidens pszichiáter

Crisyta írta...

Kedves Rezidens Pszichiáter!

1) az internet valóban arra jó, amit írtál.
2) igazad van abban, hogy haragszom magamra, de arra, hogy irigykednék mások sekélyességére, abban nincs. de néha tényleg sokkal könnyebb lenne ugyanolyan üresfejű picsának lenni, mint az átlag.
3) eszem ágában sincs kitűnni, elvegyülni a legjobb taktika.
4) segélykérés. tény. nem hallja meg senki. aki mégis, azt nem érdekli.
5) pszichiáterhez jártam (tudom, hogy nem uaz., mint a pszichológus). eredmény: volt otthon nyugtatom. egyebet nem ért el. kibaszott magyar egészségügy.
6) közzétettem. mindenkinek joga van azt gondolni, amit akar.

Köszönöm a reagálást! Többet ért, mint egy "hű, de jó vagy" beszólás. Jó érzés hatást kiváltani másokból, akkor főleg, ha az indulatokat vált ki. ;)

Névtelen írta...

Crisyta, jó a blogod és nem vagy egyedül az érzéseiddel. Lehet hogy ezzel is segitesz már másoknak hogy rájönnek ők sincsenek egyedül.