2008. november 12.

Félelmetes, hogy az emberek mennyire faragotlanok! Lehet hogy csak én vagyok maradi, de úgy gondolom, hogy ha két ember kommunikál egymással, illetlenség előkapni a telefont és felhívni valakit, anélkül, hogy legalább elnézést kérne attól a féltől, akivel beszél.
Nap, mint nap járnak be hozzánk az üzletbe emberek. Szinte minden 4. emberre jellemző, hogy miközben kiszolgálják, vagy érdeklődik előveszi a telefont és dumálni kezd. Utálom ezt a szokást! Parasztság! Arról nem beszélve, hogy a parasztok között is vannak még nagyobb parasztok, akik ráadásul rendelkeznek egyfajta "isten-vagyok" komplexussal, vagyis ha ott azonnal nincs az, amit ő akar, akkor már szar az egész bolt. Annyira szívesen képen köpném az ilyeneket.
Remek példa erre az a tag, aki ezen a héten látogatott el hozzánk. Öltöny, nyakkendő (megjegyzem, ezek az "entellektüel-parasztok" rosszabbak a hagyományosaknál), előáll azzal, mit szeretne, mire kolléga közli, hogy ezzel az ügyvezetőnk foglalkozik, aki ma vidéken tartózkodik, holnap lesz bent. Reakció: jó, akkor hagyjuk az egészet, ő nem ér rá holnap foglalkozni ezzel,.. mindezt olyan stílusban, mintha vérig sértettük és a sárga földig aláztuk volna ... Amúgy kiderült róla, hogy valami képviselő az SZDSZ-nél...
A politikusoknál kötelező felvenni a "tahóság" skillt? :)

Nincsenek megjegyzések: