2004. június 4.

Szerdán vettük át az új albi kulcsait. Még tévénk is lesz :) Tegnap már másztunk egy fordulót gyalog, levittünk pár cuccot, de a nagy részét ma pakoljuk át. 5-re jön a fuvaros srác, aztán kocsira felpakolás, aztán kocsiról lepakolás ... jááj... ezt a részét utálom. De legalább végre nyugi lesz :) Napok óta későn fekszünk le a pakolás miatt ... a fene se gondolta volna, hog yennyi cuccom van, ki kéne dobni mindent a szemétbe ... kivéve a könyveket.. meg a bögréket, és pohrakat .. meg a ruhákat .. ehh... másom nincs is :))) Sok könyv ... miért olyan nehéz megválni tőlük? Párat beadtam antikváriumba, de egy csomót nem vettek be.. most mit csináljak vele? Kidobni nem fogom. Ez van...

Zajlik az élet a munkahelyen is, kezdek kicsit jobban belelátni a dolgokba. Bár még mindig nem érdekelnek különösebben a munkatársaim :) Csinálják a dolgukat, én is csinálom a magamét, és kész, ennyi. Nem érdekel kivel mi történt, és szerencsére azon a részen, ahol vagyok ( 3 pasival :))) ) nem is nagyon meg a pletyizés. Ki nem bírnám nők között ... grrr... folyton hallgatni mi volt a tegnapui vacsora és hogy a férjük/bartjuk mit csinált, vagy mit nem csinált. Olyan fölösleges témák ezek. Meg is jegyezte a főnökasszony nemrég, hogy nem beszélek túl sokat. Nem is. Minek?!

Kezdek kicsit kifáradni, lestrapál ez a hét, pakolás, rohanás, ez-az ... kell már a nyugi, kell az, hogy végre leülhessek egy sarokba és olvashassak, vagy csak magam legyek a gondolataimmal. És mától ezt már végre megtehetem.. azaz holnaptól .. vagyis .. naa.. azután, miután elpakoltunk mindent a helyére :)) A könyvekkel fogok szerintem a legtöbbet tökölni. Polcr rakni, de nem mindegy milyen sorrendben, kategória, szín, méret.. ehh.. fránya szűz aszcendens :))

Azt hiszem erről a héről ennyit. Vannak apró történések, amik bearanyozzák a napokat, de azok magánjellegek :) Nem akarok unalmas hétköznapokat, és temnni is fogok azért, hogy ne legyenek azok. Csak véglegyen már nyugi ... Kezd sok leni a nyüzsi úgy értve, hogy már nekem is sok :)

De még élünk és és jól vagyunk ;)) Nagyon is :))

Nincsenek megjegyzések: