2007. május 26.

FONTOS!

Keresem Lovas Janit, pécsi srácot, (akinek van egy Zsuzsi nevű ikertestvére). Nem, nem tűnt el, csak fontos lenne vele beszélnem. Aki tud adni bármiféle elérhetőséget, az légyszi szóljon! Nem életbevágó, de fontos :)

- - - - - -

Elkészült a boszorkányságról szóló fejezet is, amit még ugyan nem lehet olvasni a honlapomon, de legalább már kész van. Sajnos abból a net-cafe-ből, ahonnét most is írok, nem tudtam feltölteni, pedig igazán jó lett ;) Kicsit hosszú, és nem is olyan kis mennyiség, de hát na.. ez nem egy olyan téma, amit pár szóban be lehet mutatni. Mostmár csak azt sajnálom, hogy ez az írás, nem a sajátom. De majd ha "nagy leszek", akkor biztos fog menni ez is :) Addig meg marad a copy.

És végre otthon már sikerült úgy megcsinálnom a bal oldali frame-et, hogy automatikusan szóljon a zene, de persze azt az oldalt sem tudtam frissíteni. Na mindegy. A frissítés időpontja. remélhetőleg kedd. Vagy csütörtök...

Jövőhéten kiderül, hogy a gépünknek sikerül-e csatlakozni anntennával valamilyen hálózatra. Jó lenne, akor legalább otthonról el tudnám intézni az ilyen feltöltéseket, arról nem is beszélve, hogy az milyen jó lenne, ha otthonról tudnánk netezni. Egyrészt nem kellene eljárni ilyen melegben, másrészt meg, .. hát na.. hadd ne soroljam az előnyeit.

"Ez van srácok" ;)

Nincsenek megjegyzések: