2007. május 10.

Azt hiszem gyakrabban kellene ide írnom. Lassan minden egyes alkalommal, akikor fellépek, van valami újítás, ami egy pillanatra a frászt hozza rám, hogy eltűnt az oldalm. Na mindegy.

Be szeretnénk köttetni otthonra az internetet. Viszont nincs telefonunk. Van kábeltévénk, és talán a T-Com-nál még találtunk is olyan ajánlatot, ami egész kedvező. De valahogy az egész olyan macerásnak tánik. Hűség nyilatkozat, meg a kábel tv szolgáltatóval megállapodás.. ráadásul mi csak bérlők vagyunk .. ajj. Nem egyszerű az élet.

Annyi mindenről tudnék írni, de nem merek. Lehet, hogy kezdek egy másik blogot, amit nem teszek közzé, vagy amiről csak nagyon kevesen tudnak. Hmm.. végülis van egy ilyen, de az ... na hagyjuk..

Tegnap voltam egy állás interjún. Utólag visszagondolva, minden bizonnyal egy unalmas, szürke kisegérnek tűntem. Lehet, hogy az is vagyok. No de arról mégsem beszélhetek egy ilyen helyen, hogy épp egy erotikus novellát írok, amiben egy nő félig angyal, félig démon lényekkel tölti a kedvét :))) Mint ahogy arról sem, hogy mit is tettem Walpurgis éjjelén.

Viszont nem bírok dolgokat magamban tartani ... nah, az arra érdemesek majd megtudhatják a másik címet. :)

Nincsenek megjegyzések: