2005. április 7.

Nemis tudom miért írok most .. csak úgy.
A melóhelyen ezen a héten elég nagy volt a káosz. Meg múlt héten is, és azelőtt is, és jövő héten is az lesz. Néha elgondolkozom, hogy megéri mindez, ilyen kevés pénzért .. Bár legalább anyagliag stabilan állunk, és ez nagyon sokat jelent. Jó érzés, hogy meg tudjuk venni azokat a dolgokat is, amik már a szükséges határán felül vannak, legyen az könyv, pizza, vagy egy számítógépes játék. Igaz, elég sokat böjtöltünk ezért.

Nincs időm magamra. Nincs időm a gondolataimra, arra, hogy elfilozofáljak egy-egy dolgon. Mire hazaérek holt fáradt vagyok, a hétvégék pedig olyan rövidek. A könyvekkel is nehezebben haladok, mint szeretném. Bár Az éjszaka gyermekeit kiolvastam, most egy történelmi könyvet keztem el - tőlem elég szokatlan módón. Az inkvizícióról szól, az írója nem tudom ki, valami fura nevü fazon, de eddig tetszik a könyv. Mindenesetre azt hiszem több fantasyt fogok olvasni, mint történelmi könyvet, jobban tetszik az a világ, ami a képzeletemben él, és ahol minden megtörténthez. Bár ez utóbbi igaz a valóságra is.

Valami hiányzik ... nem külső tényező, inkább belső. Nem a régi életmód, nem a bulizás, vagy a pasizás. Azt hiszem valami belső nyugalom az, aminek nagyon érzem a hiányát. Vagy egyszerűen csak túl fáradt vagyok.

Nincsenek megjegyzések: