2013. május 11.

"Ha itt lennél,
Édes semmiségeket suttognék a füledbe.
Ha az enyém lennél , ha csak az enyém lennél,
Még lejjebb húználak,
és behálóznám lényed az idők végezetéig.

Soha nem fogod észrevenni
mily sötétség él bennem,
mélyen a lelkemben.

Amikor mélyponton vagy,
El fogok jönni, hogy leláncolhassalak,
hogy átjárjam a lényed.

Ha elvesztél, csak ha te vesztél el,
Én ott leszek, hogy megtörjem az igaz valóságodat,
És elpusztítsam minden életvágyadat, Kedvesem.


Soha nem fogod észrevenni
mily sötétség él bennem,
mélyen a lelkemben."

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Soha nem fogja észrevenni. Sem a pusztítást, sem a lényeget. Ahhoz szerelem kell, vagy az, hogy érdekeld. Ha egyik sincs, csak áltatod magad, ha szenvedés kell, megkapod. Fejet hajtok előtted. Ehhez kell az igazi alázat, és szenvedés. Kár, hogy olyan rövid az élet.

Crisyta írta...

Észrevenné, ha a szemellenzőt nem tartaná rajta valaki más, ha a régi láncokat levehetné, és felszabadulhatna. De ezt nem hagyják.
Az élet nem rövid ... túl hosszú.

Névtelen írta...

A szemellenzőt nem tartja senki rajta, ahhoz egy ember kevés, drága. Szemellenző nélkül is gyűlöl, és mást kíván. Csak a kötelességtudat tartja melletted, de őszintén mondom, megérdemlitek egymást. Van egy nő, aki körömszakadtáig küzd egy férfiért, aki gyűlöli és szánja, de soha nem szerette, és van egy férfi, aki gyáva, hazug, és megalkuvó. Ilyen egy tökéletes páros. :)))))))))))))))))))))))))))

Névtelen írta...

Csak, hogy tudd, tegnapelőtt még a seggemet nézegette álló farokkal, tündérem. Ha neked ez az igaz szerelem, csak rajta :)))))))))))))))))))))))))))) röhög rajtatok az összes közös barátunk, szánalmas, steril nő vagy, aki foglyul ejtett egy félkegyelműt Akárhogy mesterkedsz, gyűlöl téged és undorodik tőled, de nagyon megérdemlitek mindketten egymást. Majd csak addig várj, amíg gyereket nem akar. -mert akar. De hogy tőlem nem kell félnetek, az kurvaélet. Te benyeled a váladékaival együtt a hazugságait, én már undorodom tőle. De ne aggódj. Lesz még más, akit majd megtalál, és aki szül majd neki gyereket. És hiába minden praktikád..el fog hagyni.
Ezzel kívánok nektek ragyogó nyarat, ameddig tart. :))))