2007. május 26.

FONTOS!

Keresem Lovas Janit, pécsi srácot, (akinek van egy Zsuzsi nevű ikertestvére). Nem, nem tűnt el, csak fontos lenne vele beszélnem. Aki tud adni bármiféle elérhetőséget, az légyszi szóljon! Nem életbevágó, de fontos :)

- - - - - -

Elkészült a boszorkányságról szóló fejezet is, amit még ugyan nem lehet olvasni a honlapomon, de legalább már kész van. Sajnos abból a net-cafe-ből, ahonnét most is írok, nem tudtam feltölteni, pedig igazán jó lett ;) Kicsit hosszú, és nem is olyan kis mennyiség, de hát na.. ez nem egy olyan téma, amit pár szóban be lehet mutatni. Mostmár csak azt sajnálom, hogy ez az írás, nem a sajátom. De majd ha "nagy leszek", akkor biztos fog menni ez is :) Addig meg marad a copy.

És végre otthon már sikerült úgy megcsinálnom a bal oldali frame-et, hogy automatikusan szóljon a zene, de persze azt az oldalt sem tudtam frissíteni. Na mindegy. A frissítés időpontja. remélhetőleg kedd. Vagy csütörtök...

Jövőhéten kiderül, hogy a gépünknek sikerül-e csatlakozni anntennával valamilyen hálózatra. Jó lenne, akor legalább otthonról el tudnám intézni az ilyen feltöltéseket, arról nem is beszélve, hogy az milyen jó lenne, ha otthonról tudnánk netezni. Egyrészt nem kellene eljárni ilyen melegben, másrészt meg, .. hát na.. hadd ne soroljam az előnyeit.

"Ez van srácok" ;)

2007. május 25.

És végre valahára elkészült a honlapom. Azaz, hogy eddig is volt, de most felfrissült!
tessék megnézni! :)

http://crisyta.fw.hu

2007. május 10.

Azt hiszem gyakrabban kellene ide írnom. Lassan minden egyes alkalommal, akikor fellépek, van valami újítás, ami egy pillanatra a frászt hozza rám, hogy eltűnt az oldalm. Na mindegy.

Be szeretnénk köttetni otthonra az internetet. Viszont nincs telefonunk. Van kábeltévénk, és talán a T-Com-nál még találtunk is olyan ajánlatot, ami egész kedvező. De valahogy az egész olyan macerásnak tánik. Hűség nyilatkozat, meg a kábel tv szolgáltatóval megállapodás.. ráadásul mi csak bérlők vagyunk .. ajj. Nem egyszerű az élet.

Annyi mindenről tudnék írni, de nem merek. Lehet, hogy kezdek egy másik blogot, amit nem teszek közzé, vagy amiről csak nagyon kevesen tudnak. Hmm.. végülis van egy ilyen, de az ... na hagyjuk..

Tegnap voltam egy állás interjún. Utólag visszagondolva, minden bizonnyal egy unalmas, szürke kisegérnek tűntem. Lehet, hogy az is vagyok. No de arról mégsem beszélhetek egy ilyen helyen, hogy épp egy erotikus novellát írok, amiben egy nő félig angyal, félig démon lényekkel tölti a kedvét :))) Mint ahogy arról sem, hogy mit is tettem Walpurgis éjjelén.

Viszont nem bírok dolgokat magamban tartani ... nah, az arra érdemesek majd megtudhatják a másik címet. :)