2011. január 10.

Finoman célzott fenyegetésektől tartva úgy döntöttem hogy végre írok. :)
Noha nem sok mondani valóm van a "világ" számára. /Nagyjából annyi hogy mindenki bekaphatja, aki nincs a "belső körben"/

2011-es évre ismét nem tettem semmi fogadalmat. Nem szeretem sem a fogadalmakat, sem az év elejét. Ilyenkor mindig olyan érzésem van, mintha elölről kellene kezdeni mindent. Ha az előző időszak tendenciája folytatódni fog, akkor azt hiszem nagyjából ebben az évben fogok igazán kiteljesedni.
Tavaly megtörtént a műtét - életem legjobb döntése volt, és mindenkinek ajánlom aki van annyira tudatos, és józan hogy belátja, ha neki ez a legjobb.
Munkahely és magánélet is teljesen rendben van. Ráadásul végre teljesült egy régi vágyam, hogy tanulhassak, így októbertől multimédia fejlesztő szakképzésre járok, elvileg idén télre már okj-s papírom is lesz róla.

Az évek múlásával már nem tartom annyira fontosnak kiírni magamból a történéseket, bár a későbbiekben biztos érdekes lenne visszaolvasni. Sok olyan dolog történt, ami rossz érzéssel tölt el, és amit jobb lenne elfelejteni; ha leírnám csak újra és újra felszakítanám azokat a sebeket.
Jó dolog a felejtés, áldásos.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia Crisyta!

Valahogy ide találtam :D.

Anathon

Crisyta írta...

Szia Anathon!

1000 éve.. :)