2007. szeptember 8.

Miről írjak?
A félelmeimről, amelyek már 3,5 éve ugyanazok? A vágyaimról, melyek egyre távolabb kerülnek tőlem?
Nem panaszkodok ... az utóbbi hetekben, hónapokban elég jól mentek bizonyos dolgok ... mások kevésbé. Az élet egyes területeken mintha visszaigazolná, hogy jól cselekszem ...

Van egy másik dolog is ....
Hmm.. talán kissé skizofrénnek tűnhet a dolog ... én "áthallásnak" neveztem el. Gyakran volt, hogy elalvás előtt, amikor még a félálom előtti állapotban vagyok,"zajokat" hallok ... igazából gondolhatnám azt is, hogy az én gondolataim, de nem azok. Az egész olyan, mintha a szomszédban hangosan szólna a tv, vagy a rádió. Sokszor volt, hogy ilyenkor hallottam, hogy jóanyám a nevemen szólít, másnap mindig kiderült, hogy akart hívni, csak nem volt pénz a kártyáján.
És persze idegen "hangokat" is hallok, viszont nem tisztán, nem tudom kivenni miről beszélnek. Ilyenkor megfigyelő szerepben vagyok, mintha megbújtam volna egy sarokban, és onnét hallgattnám ki mások beszélgetéseit. Egyszer előfordult, hogy két női hang-félét úgy érzékeltem, mintha közeledtek volna, majd elmentek volna mellettem.
Egyszer megpróbáltam tudatosan csinálni ezt. Az eredmény meglepő volt ... kivehetően hallottam egy manó-szerű hangot, amint azt mondja:"copfocska" ... aztán pedig "vendégecske" ... akaratlanul is, mintha a tudatom-vagy tudatalattim- visszaszólt volna ennek a hangnak, hogy mostmár mindig lesz vendégecske. A "hang" erre megdühödött és annyit mondott - kevésbé vicces hangon - "takarodj innét!" ...
Azóta mintha a kapuk bezárultak volna ... és ezek az áthallások megszűntek. Persze tovább próbálkozom vele, nem adom fel.

Ami a hétköznapjaimat illeti: nos... egy pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozom, úgyhogy ha valaki hitelt akar felvenni, vagy a meglévő hitelét akarja kedvezőbb feltételűre cserélni, esetleg befektetésekben, előtakarékosságban gondolkozik, feltétlenül keressen meg, ingyen tudok neki ebben segíteni - hehe.. ez minden bizonnyal jó reklám a "hangok" után :))) - de én már csak ilyen vagyok.

Csütörtöktől pedig egy főállásom is lesz emellett .. no nem épp olyan, amilyenről álmodoztam, de megteszi.
Tervezzük, hogy másik albérletbe költözünk, és bevezetjük majd a netet - ja ez utóbbit már jó ideje terveztük, csak aztán a táppénzem közbeszólt. Tavasszal, ha anyagilag megengedhetem szeretném letenni a jogsit.

Az oldalamat megint frissítgettem egy picit, aki kíváncsi a rusnya fejemre mostmár meg is nézhet.:))

Azért kíváncsi lennék, hogy ki lehet az a kedves pesti oldallátogatóm, aki tegnap és ma olyan lelkesen nézegette az oldalamat - mármint ezt :)



... de most csak egyetlen dologra vágyom: legyek túl a jövő hétvégén, mindenféle érzelmi sérülés nélkül ...