2007. március 12.

Megőrültem ?! ... vagy eddig is az voltam?! ... vagy mások az őrültek? Mi számít normálisnak? De különben is, kit érdekel! Miért félek a szívemet követni? Azt leszámítva, hogy anyagi vonzata van annak, ha útra kelek .. Mi az, amit keresek? Mi az, ami most pl. ennyire hajt Velence felé? És mi lenne, ha csak úgy tényleg elmennék - ha mással nem, vonattal egyedül ...

Lehet, hogy nem kellene annyi Coelho könyvet olvasnom?! .. Nem, kétlem, hogy a könyveknek közük lenne ahhoz, hogy most ez a vágy hajt. Persze mondhatnám magamnak, hogy semmi baj, pár nap és elmúlik ez is, mint az összes többi olyan dolog, amihez kellett volna egy kis bátorság/vakmerőség/őrület .. vagy nem utolsó sorban pénz. 25 E forintom van félretéve . Ez kb. elég is lenne az útra (oda-vissza) ha vonattal mennék. De milyen jó lenne bemenni múzeumokba, vagy venni ezt-azt.. erre viszont már nem lenne elég a pénzem.
Nem tudom mit tegyek...
Ez a hetem teljesen szabad. Szerdától nem dolgozom, időm, mint a tenger, vágyaim határtalanok :)
És Velence olyan közel van ...
Egy őrült ötlet:
Velencébe akarok menni! Nem a karneválra - annak szerintem már amúgy is vége. Nem tudom hogy jött, egyszerűen csak azt érzem, hogy oda akarok menni. Ráadásul ez a hét tökéletesen alkalmas is lenne az utazásra.
Velem tart valaki?